Over ons

De Omringwinkel heeft een ruim assortiment kwaliteitsartikelen en hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een - chronische of tijdelijke - aandoening. Het hele assortiment is er op gericht om kwaliteit van leven te verbeteren zowel binnen als buiten het huis. Naast diverse handige hulpmiddelen om dagelijkse activiteiten te vereenvoudigen en/of mobiel te blijven, kunt u bij ons ook diverse therapeutische hulpmiddelen en artikelen voor de verzorging van blessures en wonden vinden. Sinds enige tijd vindt u in deze shop ook incontinentiemateriaal. We treden zoveel mogelijk in overleg met verpleegkundigen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten bij de keuze voor onze artikelen en merken. Natuurlijk kunt u bij ons ook kiezen voor verschillende artikelen die "gewoon handig of leuk" zijn of uw comfort vergroten. Al onze verzendingen worden discreet verpakt. Het is dus aan de buitenkant niet te zien wat uw bestelling is.

In onze winkels kunt u ook terecht voor nog veel meer artikelen. Er zijn nou eenmaal veel hulpmiddelen waarbij het verstandig kan zijn om u persoonlijk te laten adviseren. Bovendien wilt u niet altijd veel geld aan dure artikelen uitgeven die u soms maar tijdelijk nodig heeft.  Bij ons kunt u veel hulpmiddelen aanschaffen, maar ook voor korte of langere tijd lenen of huren. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en begrijpen de situaties waarin u terecht kunt komen en helpen u graag. U kunt altijd rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Er zijn 5 Omringwinkels in Noord-Holland Noord. De adressen vindt u op de contactpagina.
 

Omring

 

De Omringwinkel is onderdeel van Omring. Omring biedt advies, zorg en een beschutte woonomgeving aan met name ouderen met beperkingen. Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen biedt Omring thuiszorg en diverse vormen van gespecialiseerde verpleging en behandeling thuis, ook bij revalidatie. Voor wonen in een beschermde omgeving en met intensieve zorg en begeleiding beschikt Omring over vele verschillende woonlocaties. Ook hier is tijdelijke opname mogelijk, bijvoorbeeld bij revalidatie.  

Werken aan gezond zijn

 

Omring werkt graag samen aan gezondheid. Dat kan zijn door het geven van advies en informatie,het verzorgen van cursussen, het leveren van producten in de thuiszorgwinkels en het leveren van diensten in de buurt. In ruim 53.000 huishoudens in de kop van Noord Holland heeft men een Omringpas. Daarmee hebben de pashouders direct toegang tot persoonlijk advies en informatie en voordeel bij tal van diensten.