Betalen, korting & verzenden

Betalen 

Wij accepteren slechts IDEAL-betalingen. iDEAL is een het betaalsysteem dat direct samen werkt met acht grote banken in Nederland: ING, ABN Amro, Rabobank, SNS, Fortis, Friesland Bank, Triodos en de ASN Bank.

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Als u dus al bankiert via internet kunt u direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de gekozen bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid.

 

In deze omgeving van uw eigen bank staat een betaalopdracht voor u klaar. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de Omringwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Korting 

Met uw Omringpas kunt op deze site uw 10% pashouderkorting krijgen. Dat doet u door de code die in het winkelwagenscherm staat over te nemen in het kortingvakje. Als u dan naar de volgende pagina gaat om af te rekenen, zult u zien dat de korting ook is toegepast. Zoals in de voorwaarden staat wordt wel gecontroleerd door een bevoegde medewerker of u inderdaad als pashouder staat geregistreerd. 

Verzenden 

Al onze verzendingen worden discreet verpakt. Dat houdt in dat aan de buitenzijde niet zichtbaar is wat u heeft besteld.
Wij brengen geen verzendkosten in rekening!

Wij verwerken 3 keer per week alle bestellingen. Wij streven er naar uw bestelling binnen 2 werkdagen te bezorgen. We geven echter geen garantie op levering binnen 2 werkdagen.

Alle bestellingen worden verwerkt in de Omringwinkel in Hoorn. Op dinsdag, donderdag en vrijdag worden de bestellingen vanuit Hoorn verstuurd. Een aantal grote pakketten wordt door een distributiepartner bezorgd. U moet daarbij denken aan rollators, rolstoelen. douche en toiletstoelen en matrassen. Deze partner rijdt op dinsdag en donderdag. Als u in het weekend een dergelijk product bestelt, kan het dus voorkomen dat uw aankoop pas op donderdag wordt bezorgd.

In een enkel geval kan het gebeuren dat een artikel niet meer voorradig is. Wij voldoen uw bestelling dan zo snel mogelijk, altijd binnen 10 werkdagen. U ontvangt van ons per mail of telefoon een bericht met de verwachte levertijd.

Als u vragen hebt over uw bestelling, neemt u dan contact op met onze klantenservice, via e-mailadres winkelhoorn@omring.nl

Het geleverde product kan enigszins afwijken van de afbeeldingen van het bestelde product (kleur, verpakking).