Product afbeelding popup

Specificaties

Merk Medzorg
Referentie 8968

Meer informatie

Ice Power Artho Crème is voorzien van glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat en MSM (Methyl Sulfonyl Methaan), die het gewricht kraakbeen beschermen tegen verdere slijtage en stimuleert het lichaam om gezonde kraakbeen, gewrichtskapsel en pezen op te bouwen. Verder bevorderd deze crème ontspannen spieren en vermindert pijnklachten.

Gebruik de Crème door rond de pijnlijke gewrichten 2 tot 3 keer per dagen te masseren. Voor het beste resultaat gebruik je de crème regelmatig en ten minste één maand. De crème is niet aan te bevelen voor kinderen en tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Heb je diabetes dan is het verstandig om vooraf een arts te raadplegen voor het gebruiken van de crème.

Wat is Ice Power?:

Ice Power is een gel dat verkoelend werkt met als doel het verminderen van pijn, bevorderen van de doorbloeding en het bevorderen van natuurlijk herstel na inspanningen. De gel is gemaakt van slechts natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus. Ice Power is ontwikkeld zodat het snel door de huid opgenomen wordt, zuinig in gebruik en zorgt voor snelle, langdurige en effectieve klachtvermindering.

Ice Power ter behandeling van?:
Ice Power gel kan gebruikt worden ter behandeling van onder andere; overbelaste spieren en gewrichten, (sport)blessures, rug-, nek- en schouderpijn, knie of heupklachten, reumatische pijnen, krampen, zwellingen, kneuzingen en zelfs te gebruiken bij hoofdpijn, jeuk en groeipijn.

Dit zou handig kunnen zijn

Ice Power Arthro Creme 60 gram

0/10 (0 reviews)

Over dit product

Ice Power Arthro Creme bevat natuurlijk stoffen zoals menthol en eucalyptus. De crème is makkelijk smeerbaar en vermindert pijn rond de gewrichten. 

Lees meer
Aantal:
Prijs:
€ 15,95
Met Omringpas:
€ 14,35
Je moet ingelogd zijn
Voorraad:

Voorraad

Hulp nodig? Hulp nodig?
088 - 206 88 88